gymnasiet

 får väl ta och skriva ett inlägg om mitt liv just nu. :) Har ju börjat gymnasiet. :) Går nu samhäll på Nösnäs i Stenungsund. :) Går riktigt bra! :) Klasskompisarna är helt okej. :) Sjyssta! :) Vill att det ska bli någon slags lära-känna-dag snart. :) som jag uppfatta skulle det vara nästa vecka? :S jaja! :) Hittar iaf lätt även fast det är en stor skola, 1400 elever sammanlagt :O lite skillnad på strömsskolan.. hahha, det dummaste är att ingen har någon aning om vart Lilla edet ligger. xD hahah! lite svårt att förklara vart man kommer ifrån. :P hahha! Jag håller på att fundera på om jag kanske ska ha musik som estetisk verksamhet istället för foto- :) Jag älskar ju musik men jag tycker det är superduper roligt att ta kort. :) haha! så, vet inte. :S jaja! har iaf flyttat in i min lilla bod på tomten. :) mysigt blev det allt därute och jag trivs. :) fast sover bara där än så länge för vi har inte kopplat in datorn. :) haah! 

Nä nu får vi dra lite tips på riktigt bra låtar just nu!! 

Green day- 21 Guns
Nirvana- Smells like teen spirit
3 doors down- Let me be myself
Itchy daze- Monster           
Dead by april- Trapped 
Dead by april- Promise me
Dead by april- Angels of Clarity
Dead by april- A promise
Dead by april- Sorry for everything
P.O.D. - Youth of the nation
Sonic Syndicate- Denied
Takida- As you die
The offspring- Why don't you get a job?
All american rejects- move along
All american rejects- real world
All american rejects- gives you hell
Linkin Park- New Divide

alla är bra! hahah. ;)


OBS! helst ska det ju vara growling på dead by aprils låtar. De versionerna finns ej på skivan. Eller en del är borttaget. -.-' kasssst. haha! :) t.ex. promise me. :) skillnaden kan höras på youtube! :)
Nu funkade det inte å länka (alltså så att ni inte ser länken) :P haha. 
http://www.youtube.com/watch?v=7jTzU-1o9cI  dålig version av den men ändå. :) haha!


vet inte vad som har hänt

Nu var det ju evigheter sen jag bloggade "riktigt"! Dålig stil av mig! :O Så, nu ska jag försöka att börja igen. :) börjar med ett litet inlägg så här på morgonkvisten och kan berätta att idag är det första skoldagen för mig. Ska till Nösnäsgymnasiet kvart över 10 (ligger i stenungsund för er som inte har koll). :) Nu är det så att jag ska börja på Hotell-restaurang. Men kommer bara gå där i några veckor, tills jag har kommit in på något av de andra programmen jag har sökt. Komplicerat? JAG VET! hahhaha. :D nä, men det här ska nog gå bra! :) Vill helst gå Handel&administration-turism.. MEn kommer nog inte bli så.. :/ men jjajja! :)Nä, hej svejs. Orkar tyvärr inte skriva något mer nu! Puuuusss! (L)

här igen


All-american rejects.<3


hellu, sådära. :) hhahah, usch, har inte suttit vid datorn på evigheter. Bara kollat bilddagboken ibland och så. :P hhaha,  nu är man hos elin och slappar. :) hahha. Nu har jag typ flyttat, möblerna flyttar imorgon. :) hahah. vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jo, jag har skickat in omvalet till GR.  Gött. Så, får se vart jag hamnar. :) jag är på rätt bra humör märker jag. haha, oj, där blev det ett "haha" till.. :P dom tittar på någon film här men har inte riktigt hängt med.. :S jaja! :)  På måndag ska både mamma å Christer jobba så då kommer jag å syrran vara fast i huset. Ska se om vi kanske kan ta ut moppen så vi kan åka någonstans, eller iaf mammas cykel. :) Nä, nu ska jag sluta. :) hahah,  nu har jag vart lite duktig iaf och skrivit lite. :) 
Puss. :*

RSS 2.0