nobody understands us, let just say that they're lucky!


Underbar dag med den bäästaste Maja! :D Trevligt trevligt! :) Vi fick handlat en hel del faktiskt! Själv så har man bytt avslutningsklänning, lite tråkigt kanske ni tycker men själv så tycker jag bara att det känns toppen! Underbart! Det blev en klänning från ginatricot. Ni vet nog alla vilken jag pratar om när jag säger att den är beige/cremevit och är broderad upptill ner till midjan. As sööt! Och så har jag fixat en kofta/bolero till den! <3 Love it!

Har även fått köpt en väldigt basic bikini, men ändå. ;) brun är den! Passar bra i färgen när man får den snygga brännan,. ;) åh! Sommar helg har det varit till 100%! :D

Maja fick köpt en massa shorts, eller massa å massa..  3 par. ;) höhö.  Men det var bra köp allihopa! (Y)

Nä, nu ska vi se om jag hittar någon bra bild på mig å klänningen :P





Japp, där har ni oss! ;) visst är vi söta tsm! :P hahha, nädå, skämt åsido! :)

Puss hej!




where did my phone go or went?

hm, ?   Nu vet jag inte vart min mobil är, ska nog leta efter den. den ligger inte på filten eller på kudden, oj, där låg den! höhö, bredid filten, duktig jag är . :D Och man hade fått sms, då ska vi läsa högt,  eller skriva tyst kanske man säger...:S

Dennis:
Jag har hämtat alex haha han är skit full :P


JAsså ? Så intressant. :S eller itne. :) nu ska man klura ut ett bra svar bara.


hahahaha, tråååk jag är!

Pusshej!

vart tog helgen vägen?



Guud vilken helg! :)  Underbart väder men den har gått snabbt, har nämligen inte gjort så värst mycket och bara slappat istället. :)
Ska nog ta och gå ut för svettas typ ihjäl här inne. :S Vänta lite bara.....

Efter typ 20 minuter. :P hahaha. sådär, nu har jag tatt ut datorn, så nu ligger jag på studsmattan. Har även tatt mig en härlig, sval dusch! Gud va skönt det va! Så nu är man fräschiig! :D haha.

Pusshej.


I'm laying on a trampoline, on circus ? no in my garden!





Tjoollahopp allesammans! Här ligger jag på studsmattan ute i den superhärliga vädret!!  Vilken underbar lördag! Just nu har jag inte sol på studsmattan för det är ett träd i vägen men det är gött med lite svalka ibland också. Saftflaskan står bredvid mig här, ni vet väl att det är viktigt att dricka mycket vatten nu när det är varmt ute?! Och varför inte då blanda vattnet med saft ? :) Lite mer sommarkänsla då ju.

Jo, just ja! Den nya designen för sony ericsson w 595 är ju såå snygg! :O  Jag älskar rött å vitt å blommor, så denna mobilen skulle ju vara hur perfekt som helst för mig. Mene ah, har väl inte så värst mycket pengar och min mobil funkar ändå rätt bra, även fast den är.. Tre år ? :S ajja.

Hahah, nää nu ska jag fortsätta att ta det lugnt och inte göra nått! :D <3

Ha det bäst!
 


summersweet..



Blev så himla sugen på sommarlov och glass å massa värme när jag hittade dessa fina örhängen hos bikbok!!


Visst blir man sugen ?

Nä, nu ska jag nog ta och gå in, börjar bli riktigt kyligt här ute, solen förvinner!
Men det var riktigt skönt så länge det varade! <3

Puss hej!


fredag 29 maj

Jadu, nu var det längesen sist. Har haft en del prov och sånt nu det sista och har därför varit för trött för att ens blogga. Nu däremot, efter en lång dags vilande i solen, kan man kanske få till nått iaf. Som sagt så ligger jag utomhus på min studsmatta i trädgården med en massa filtar och tänken. Jätte mysigt! Har dessutom haft lite godis här nu på kvällen och tidigare under dagen solade jag. Nu är det däremot lite kyligt och solen tar nog inte så mycket just nu så har en filt över mig. Klockan är ju ändå 20.24. Men gud vilken härlig dag- och kväl!! Fler sånna nu till helgen, och sommarlovet! Gud va härligt! Inte mycket kvar nu så nu gäller det att ta vara på tiden som är kvar på Strömsskolan. Har gått där i 10 år så det ska bli stor skillnad att helt plötsligt byta skola och klass nu till hösten när gymnasietiden börjar. Kommer att bli stora förändringer. Hoppas bara att jag trivs!

Puss hej! <3





barfota på avslutningen ?


Som sagt så har jag ju inte hittat några skor som passar. Eller jo, ett par har jag hittat men på Överby hade dom inte dom i rätt storlek, lite störande. Mamma tycker däremot arr jag ska ha lite klackar för att mina ben ska se längre ut och på så sätt smalare. Ajja.





Men gud va skönt det är med helg, fast jag får hela tiden för mig att det är Lördag. Så då blir jag ju på ännu bättre humör när jag får reda på att det bara är fredag! Underbart. <3 Ikväll bär det av till Maja, skojjigt! :) <3

22 maj

Jaa, nu sitter man här vi datorn igen. Som jag sa igår så har jag ju köpt min avslutningsklänning nu. Men eftersom det bara är smala axelband och det kanske kommer vara kyligt senare under kvällen måste jag ju ha något på armarna. Hittade därför denna på H&M. Endast 149 kr! Så det blir nog den man köper. Sen måste jag ju ha skor! Usch va mycket olika det finns.  Men jag har ganska smala fötter och speciellt anklar så alla är nästan förstora! Jätte störande. Provade nog alla skor inne på dinsko och alla var stora. Hm, tråkigt.

Här är iaf koftan/boleron jag hittade:


hur tänkte de här?


När jag var inne på H&Ms hemsida förut och tittade om min klänning hade kommit ut bland nyheterna hittade jag dessa plagg.  Ursäkta mig men jag skulle inte vilja ta på mig en sådan jumpsuit och visa min former? Eller vad är meningen med den? Ska man bara gå runt med den? Och den där kavajen var väl inte det snyggaste, den kostar dessutom 1000kr! Så det är väl inte direkt en jacka man lägger pengarna på direkt. :S Vet inte vad jag ska säga.

Kommentera vad ni tycker! Vore intressant!

21 maj torsdag

Jaa, nu var det ett tag sen man skrev senast. Har haft annat för mig de senaste dagarna. Även denna dag har vart händelserik. Var med maja i Thn tidigare idag och shoppade. Fick köpt en vit kofta (koftan är svart på bilden) för halva priset! Glad blev jag. Och sen avslutnings klänning. Det blev den som jag pratade om på H&M. Den passade bra och som tur va hade dom en i rätt storlek. ;) Jippi! Och sen blev det nytt smink, min concealer tog slut i veckan och mitt puder har gått sönder. Lite tråkigt när sånt händer. Det var ändå rätt mycket kvar i den. Visst, jag kan ju ha den hemma och smeta på men inte ta med mig för då ligger det puder överallt! Lite jobbigt ju. Sen så köpte jag en väska och toning till håret också. Hoppas att den färgen blir bra, vill ha ungefär den färgen jag har nu bara att man inte ser min grå-bruna-tråkiga utväxt. haha. Man ser det väl inte så jätte tydligt men om man lägger topparna vid hårbotten ser man tydlig skillnad. Ajja,  fast väskan är jag lite osäker på.. Eller ska nog köpa en annan tror jag.. 

Ajja, nu ska jag vara social är hemma! 

Kram! <3

Söndag 17 maj


Igår var det Eurovisionsongcontest. Själv så tycker jag nog att rätt låt vann. Jag har kanske lite dålig smak när det gäller killar man jag tycker faktiskt han är söt!  hahaha, kanske ite så många som håller med mig men ändå.  Jag älskar verkligen att han spelar fiol i låten och att han har skrivit den själv när han har vandrat i bergen. haha,  som dom shirley och han edvard sa, vem skulle inte falla för det om han skrev en kontakt annons... "Hej jag är en kille på 23 år som gillar att gå och vandra i begen med min fiol och komma på låtar"  hahah.  Och håller med till 100%!  

dagen igår var jag i göteborg och shoppade, skulle hitta klänning till avslutningen men blev inget köpt överhuvudtaget! Arg blev jag, men har iaf två stycken klänningar på span! Den ena på H&M å den andra på MQ.
Beskrivning av klänningarna:

H&M- Svart linne till midjan (vanligt, enkelt i ett slags glansigt strech tyg. :S) sen är det en volangkjol påsydd i gulfärg/beige nyans, många volanger men ändå rätt åtsittande. Har ej provat klänningen men skulle vilja göra det! Finns ej på hemsidan.

MQ- En turkos klänning med mönster och turkost broderi nertill. Halterneck modell. Jätte fin klänning och jag passa i turkost. Problemet är att den var väldigt stor i 36 och skulle därför behöva 34, om inte det också är förstort. Antagligen är det en större modell eller så vet jag inte vad det är för fel på mig, jag brukar nämligen ha 38.. :S Jag har alltså povat klänningen, denna modell på klänning står lite mer ut från kroppen men inte för mycket.  En lagom klänning alltså, inte för festlig så man inte kan ha den en vanlig sommardag och det är bra tycker jag! :)

 


I göteborg hittade jag även på H&M något av det roligaste jag har sett på länge! En jätte häftig hatt. Såndära vanlig modell som sagt en sån på bilden nedanför. Det som var annorlunda med denna var att den var jätte liten, alltså bara 10-15 cm i längd och i hatten satt ensåndära hårfästsak. Hahha, en jätte rolig hatt!!  Jag har ingen aning om jag någonsin skulle kunna tänka mig att använda en sån men om det bara hade funnits i en annan färg hade jag köpt den! Har ingen som helst koll på vad den kostade för kollade inte priset eftersom färgen var så gräsligt ful! Det var en slags syrén lila färg på den och hur ofta har man kläder med den färgen som matchar? :O Skulle vilja ha den i svart! Gud va häftig, är helt tagen av denna "lilla" upptäckt! <3 Måste bara ha! Ni kanske undrar varför hatten endast fanns i denna färg och det har jag ingen aning om, men de hade en liten kollektion med samma färg. :S Mene ah, vem skulle vilja köpa den färgen ? DEn måste ju bara komma i svart!!!!


Nu får det vara nog med skrivandet, pusshej! <3

fredag kväll.


Japp, nu sitter man här framför datorn igen, har kollar på tv hela dagen, höhöh. :) Fastnade framför fyran, that '70s show, och sen två filmer på tv4 film.  Vi har nämligen sett en film på spanskan, "Dagbok från en motorcykel" heter den, och den gick där så tittade på slutet på den, faktiskt rätt bra när man tänker efter. Sen blev det Madicken. :) hihi, så söt ju. Och älskar alla taskiga kommententarer i den filmen..
Som t.ex.
Borgmästarinnan: Vet du vad jag är?
Lisabeth: Ah, men det får jag bara säga i garderoben.

Såå gulligt ju.  hahah. man skrattar hela tiden. Och älskar hennes kofta, väska och mössa.  <3

Har sett den filmen några gånger men lika bra varje gång. Men ska sluta nu för idag, blir mer någon annan dag.
Testar mest just nu, hehe.

Puss & Kram.

torsdag 14 maj

.

Jaaa, nu sitter man här på sin systers rum och ska alldeles starx gå och lägga sig. Har egentligen sovmorgon till 10:10 men hoppar över den och ska ha träslöjd istället med åttorna, inte sån mardröm som man kan tro. Dom är faktiskt rätt snälla. haha, måste bli klar med mitt bord som jag håller på med. :O Inte lång tid kvar... 

Jag har nu bestämmt mig för att börja blogga här igen, övergick nämligen till min andra blogg, men nu är jag tillbaka här! Måste skriva ut en bild på mig själv imorgon som jag ska ha med till skolan, vi ska nämligen göra något slags häfte på skolan med alla i nian, skoj va? :) Jätte trevligt att ha en massa saker om sina gamla klasskamrater  framtiden!

Men nu måste jag stänga av och sova, annars kommer jag inte orka upp! 
Ha det bäst! Puss<3

fredag åttonde maj

Heeej. längesen jag skrev här, men kom på att det nog är lite bättre här, måste bara fixa till bloggen lite mer först. :S Har haft kalas hela dagen, fått en massa bra presenter, jippi. hihih. <3 :) Imorn blir det födelsedagsfest med vännerna skoj skoj ju! :) haha , ajja, pusshej!

RSS 2.0