22 juni



Oj, sorry för den dålia uppdateringen. Har helt enkelt inte orkat att skriva något. Har haft annat att tänka på. Kan ju börja med att säga att skolavlutningen var helt underbar. Ett minne för livet. Nä, ni får inte mer än en bild nu. Orkar inte skriva så värst mycket. Började nämligen skriva vid fem men efter en stund skulle jag åka till Elin så hade inte tid med detta. :) Denna kvällen var iaf väldigt trevlig kan jag säga er! :) <3
Puss på er :* <3

need something to hold in my hand.




Vad tycker ni?

Den vänstra:

Elegant mobil med 5.0 megapixelskamera

KC550 är en designad kameramobil, med funktioner som man finner i flera avancerade kameror, inklusive bildstabilisator och extra hög ljuskänslighet (ISO 800) för bilder inomhus eller på natten. Att kameran är i fokus på KC550 märks inte minst på designen med enkla och tydliga knappar för såväl kamerafunktioner som telefonfunktioner. Mobiltelefonen är utrustad med 5.0 megapixelskamera, Schneider-Kreuznach-certifierad optik, 2,4 tums bildskärm och inbyggt gyro.

Den högra:

KS360 kommer fullspäckad med applikationer för messaging så att du kan chatta med dina vänner, när som helst och var som helst. Detta förenklas med QWERTY-tangentbordet som gör det möjligt att skriva text på det smidigaste sättet.

Följ dina konversationer
Det är nu ännu roligare att skicka textmeddelanden till dina vänner när du har möjligheten att följa tidigare SMS-trådar.

Visa dina känslor
Dela med dig av dina känslor till dina vänner genom instant messaging och en rad fantastiska "Emoticons".



Tycker båda låter bra, för jag använder ju mest mobilen till att sms:a. Men jag vill ju ändå ha en bra kamera att ta kort med. Men på den vänstra är nog inte knapparna lika sköna. Båda mobilerna är rätt billiga och skiljer bara några hundralappar i pris.

Vad tycker ni? Vilken ska jag välja?



bara för att liksom?





Alltså hur dåligt är inte det här? :S  "Endless", "Dawn" och "Twilight", ingen tänker ju på nått speciellt när de hör detta. Att Sarah Jessica Parker döper sin parfymserie till detta är ju bara för att folk ska reagera på namnen. Så dåligt att de knappt är sant. Alla har hört om Twilight och jaa, detta är kasst. Fast Twilight doftar rätt gott faktiskt. ;) hahah! :)

it's raining but who cares? we're having a fucking great time anyway..



Tjollahopp från soliga väjern! :) Mysigt har vi här, hart vart och ätit pizza i väjerns city! haha, ah, city å city, men en massa hus fins det iaf. :) hahha. Japp, trevligt var det, vi gick även och kollade vad det kostade att bada inomhus på tumlaren. Gött att bada i varmt vatten. Så nu när vi ska äta, om 20 minuter, ska vi höra vilka som är intresserade av att följa med. :) Jaa, bra resa ändå. :) Tittade på en av de sjukaste filmerna jag har sett. "Hot Fuzz" heter den, alltså det låter ju som det är någon såndär amerikansk film med massa "bad" folk, typ "white chicks" om du fattar

a memory for life.



Oj, hej! :) Nu var det rikigt längesedan jag skrev nått. Just nu sitter man i en av stugorna på Solvikscamping. Här har man varit ett flertal gånger varje år. Min farmor å farfar har nämligen en sommarstuga precis bredvid campingen. :) å här känns det hemma. :) haha! Idag sa vi väl inte göra så mycket, regnar ju ute så det blir väl att sitta inne och snacka i någon av stugorna. Myys! :) Var jätte skoj igår! :D hhah, så hoppas på en suuper helg. Just nu sitter jag i Majas, Lisas, Elins och Lisas stuga, har nämligen sovit här istället för Madde som sov i en annan stuga med sin kille. haha, plus att vi hade två andra killar här i stugan istället under natten, de sov uppe på loftet med lisa å elin. Så det har vart lite folkomflyttning, hööh, eftersom det bor 4 personer i varje stuga från början, :) Men det är ju bara bra att man får göra som man vill, inga "lärarregler" Nä, nu ska jag sluta och vara lite social! :)

and that was it..







Sådär nu var sista ridlektionen avklarad utan skador. ;) Riktigt skojjigt idag, vi red nämligen i ponnyhagen, alltså hoppade över stockar och sånt i galopp i högt gräs. ;) As sköj! Fick inte hästen jag ville ha utan Marlandro, hans riktiga namn är typ Grand Gambol eller nått. :S Ajja, han är typ en av de större hästarna med han är också den trögaste! -.- Eller man måste verkligen kämpa, och då menar jag verkligen KÄMPA, för att få igång honom till trav. Lite jobbigt. Men som tur är tycker han om att galoppera så det var riktigt skoj att sätta av i full fart över fälten. ;) Myys! <3


Har ju inte vart i skolan överhuvudtaget idag så vet inte så mycket hur dagen imorgon kommer gå till.. Men jajja. :) Vet att vi ska äta där, eller välja om vi vill ha med oss pengar eller matsäck. :) Får se vad det blir. :) Jag är kär i mina skor som jag har köpt idag fastän jag knappt kan gå i dom. :P hahha! :) Nu måste det bli mycket fester till sommarn så man kan få använt dom. Väskan tar jag nog till skolan imorn. ;) göött! <3 :)

Så nu är man helt klar inför skolavslutningen.  Får se när bild kommern, kanske ikväll eller imorgon. :S :) hahha. '

Pusshej. <3

(bjuder på en bild med en riktigt snygg klänning. Hittade förresten en söt kjol på Åhléns, appropå temat  på klänningen. :P haha, den var marinblå med typ 3 st röda och vita ränder, jätte sööt, 200 kr, får se om jag köper den lite längre fram..)


you wanna know what.. ?


Nu har jag fått köpt både avslutningsväska och skor.. :O Blev ett par svarta på rea för 199kr. ;)  Med ganska hög klack, men vafan' Ska man vara fin får man lida pin. :) haha, bild kommer senare. Är hos pappa nu och skorna ligger i bilen, han orkade inte köra hem mig och sen köra ner och sen åka hem och sen åka ner och hämta mig 2 timmar senare för att köra upp till Thn igen. :P haha, sista ridlektionen innan sommarlovet. Myys! :) MEn ska bli gött med friidrott nu, känner mig riktig välkommen. Var oerhört trevligt i lördags. ;) höhö! :) Så ja, detta ska blir gött! Men som sagt ska typ åka om en kvart till mamma och byta om. :) Det blir antingen bara en bild på väskan och skorna eller en helhelts bild. Får se. :)

Men men, pusshej! <3


you have to tell me the truth..



Nä, nu får jag bara skriva ett kort inlägg, tror nämligen att min pappa kommer & hämtar mig snart. Ska till Trollhättan till Tandregleringen. Ni får säga vad ni tycker om headern, gör gärna en ny. :) hahah!
Nä nu måste jag dra! <3

Pusshej!


a new day is on the way..



Postat av: ?

Är di ihop med dennis? kan du inte berätta om hur ni träffades och vem som tog första steget och sånt i såfall? ;)

2009-06-07 @ 20:28:01

Jag har ingen aning vem denna personen är och kan därför inte svara på annat sätt genom att skriva ett inlägg, visst jag kunde väl skrivit en kommentar men jag orkade inte det. Det blir ett kort svar. Jag är inte tsm med Dennis, vi är bara vänner. Och vi går på samma skolan. Han är lika gammal som mig men går i en årskurs under mig. Allt började väl i vintras, vi har ju inte direkt lagt märke till varandra innan. Det började med snöbollskrig och ah sen på påsklovet fixade jag hans nummer och sen dess har vi snackat en hel del i skolan och sms:ar rätt mycket. Vi har typ setts två gånger utanför skolan tror jag. :S Jag vet inte vad jag känner för han ännu, men jaja, det löser sig.

Japp, det var det för ikväll, pusshej. <3


I can't stop lovin' it..






Jag måste faktiskt ta och medje att jag är svag för båtstilen, den marina. Jag älskar den marinblåa och röda nyansen. Har tänkt den senaste tiden att jag ska köpa med neutrala kläder, lite mer gammal stil, vintage typ fast utan några klara nyanser. Som jag har sagt "lite madicken stil" ..  Hon är ju så himla söt den lilla flickan, min idol till 100% när jag var liten. <3

Pusshej! <3


I miss the sunny weather..




Dessa skorna tyckte jag jätte mycket om, hittade dom på Chicy för 599kr. De är cremévita. :) Men tror inte jag ska köpa dom, lite väl mycket pengar kanske. :S Men aja. Kollar bara efter skor nu.. höhöh

Pusshej!


no school tomorrow?





Imorgon börjar vi 12.15, men klockan 12.40 ska jag vara hos Tandregeringen. Detta innebär att jag knappt har någon skola imorgon. Men vet inte om jag kanske behöver jobbat med mitt bord i sljöden. Så ah, får se hur det blir. Vill iaf åka till skolan imorn eftersom jag vill träffa Dennis. För kunde ju inte idag och imorn, efter skolan, är det riding så då har jag inte tid.. :S Så ah.. Ajja. :) Och ni som undrar så kommer jag inte ta bort tandställningen imorn, den åker typ nästa vecka tror jag. :S :) GÖTT! har haft den mer än 1,5 år. Så ah, det ska allt bli gött och snyggt nu till sommarn. ;) Hoppas att jag får Rico som jag hade på ridiningen förra veckan, han va ju så söt. :) Nä, nu ska jag dra till mamma strax så ska packa mina saker. :)


Pusshej! <3


what should I pick?





Jaa, nu kommer lite saker här som jag vill beställa från H&M. Eller de nedersta sakerna på bilden är jag väldigt säker på att jag ska ha. Det är däremot bilderna på de beige skorna däruppe som jag inte vet vilka jag ska ha. :S Behöver några till avslutningen. Men vill inte att de ska vara för höga. Så ah. Vad tycker ni?



just another sunday without the sun..


Japp, nu sitter man här vid datorn hos pappa, ska inte skriva ett så värst långt inlägg tänkte jag. Vi har nämligen gäster. Har aldrig träffat dessa personer förut men de verkar väldigt snälla. Vi ska nog snart fika. Senare ikväll ska dessa gäster "bytas ut" mot nya gäster.. haha. Det kommer nämligen några andra klockan fem. Dessa personer har jag allt träffat tidigare. Det är pappas kusin och hans familj. Haha, kommer alltså busa med en kille på (jaa, vad kan han var? :S ) Typ 9 ? :S Får fråga sen. Ah, så ska nog vara här hos pappa ganska sent idag. Det blir därför inte något åkande till Dennis å träffa han.. Lite tråkigt. Dessutom så blir det nog ingen skola för mig imorn. Ska nämligen till Tanregleringen kl.12.40. Så när vi börjar ska jag åka till Trollhättan, därför känns det inte som så stor idé att ens åka dit. Fast ah, en liten anledning finns det väl. Och så måste jag bli klar med mitt bord också ju. Hoppas att jag kan få arbeta med det på förmiddagen. :S Skulle ju vart toppen. Aja, får se hur det blir nu.

Vi synes. <3


I need someone to help me..


..but I don't know who can. :/

Usch, det här känns lite svårt å jobbigt. Jag vet inte vad jag känner & tycker. Ena stunden är du helt underbar och nästa är du bara någon som finns där. Det är jättesvårt för mig att veta vad jag känner och jag orkar inte tänka så mycket nu när jag vill vara glad för att det snart är sommarlov. Men samtidigt så känns det taskigt mot dig att jag inte vet vad jag håller på med, om man kan säga så. Visst vill jag träffa dig så snart som möligt men jag är rädd för att allt ska gå snett och det slutar med att ingen är glad. Det har nämligen gjort det tidigare. Jag vill inte såra människor och därför vill jag ta det lugnt..

Om du kan förstå det?  <3




helg kära helg.







Jaa, nu är det helg då va. Lördag ida faktiskt. Blev inget bloggande överhuvudtaget igår, detta beror på att jag var inte hemma på hela dagen. Åkte till skolan så jag var där klockan 8. Och sen när vi slutade (eller jag hade ingen riktig lektion igår, men skoldagen var hur mysiig som helst! Var bara med åttorna typ. Ah, sen efter skolan åkte jag vidare till Icka, eller nej till Maja. Där var vi en stund, sen skulle hon iväg till Gbg med sin syster och mamma. Efter det gick vi till Icka, typ 50 meter eller vad det kan vara. :S hahah! Ah, och där la vi bara in våra saker och sen gick vi iväg för attt möta Lotta. :) Trevligt. Och när vi kom tillbaka åt vi våfflor och letade jordgubbar i sylten! Mums! :D hahha. Ah, och sen så var vi inne på ickas rum och kolla runt på hennes dator. Efter en stund bestämde vi oss för att åka över till edet och köpa godis. :) hihi! Det var ju ändå fredag. Ah, och sen så kom Maja lite senare och så satt vi och snackade med en kille på msn, haha, en kille som icka träffade i Turkiet. :P haha. Det var skoj. Ah, och sen så pratade vi och töntade oss som vanligt. :) Haha. Rolig dag och kväll!! :D <3


Idag har jag inte gjort så värst mycket. Har vart på ekaråsen och hjälpt till med lite saker, var trevligt! :D Ah, och sen har jag vart hemma och inte gjort så värst mycket. :) Är väldigt trött iaf. Snart är helgen slut och en inte alls så jobbig skolvecka drar igång. haha! :) Blir nästan inget alls i skolan, vilket är väldigt tråkigt. :( Eftersom jag vill träffa mina polare. :/ Mene ajja. Får se hur jag gör. Kommer sakna alla! :( <3 På bilden är en massa folk från skolan..



är vi lediga imorn?



Alltså just nu är det liksom kaos på skolan, eller vi har typ inga lektioner alls nu, vi bara velar runt och försöker tar reda på om vi har några. Och idag hade vi till exempel endast en lektion, musik på fuxerna. Så när den var färdig åkte vi till ström,  där satt jag och snackade med Dennis en stund och sen så var det SO, fast det var ingen lektion, så dom som ville måla färdigt sin bild i bilden (rätt logiskt men ändå) fick göra det, eller om man ville hämta bilder som man hade i sin bildmapp fick man göra det. :) Själv så hade jag inget att göra i bildsalen och så var det så mumligt så så gick jag bort till högstadiets byggnad och när jag kom innanför dörren hörde jag Pontus röst. Det var nämligen ingen annan i korridorerna så det hördes tydligt. Han stod å pratade med Ulla britt i lärarrummet så då gick jag dit. Och då föreslog hon att vi kunde hjälpa henne att tejpa NO-böcker som omslaget hade lossnat på.. Hon sa då att vi skulle slippa NO:n.. (Fast det fick alla göra.) Men ah, jag gjorde det mer för att inte ha något att göra och för att fjäska lite med Ulla Britt eftersom hon rent ut sagt hatar Dennis. :) haha, kanske kan stötta honom i konflikter som dom har. Haha. Om han får reda på vad jag gjorde så dödar han nog mig, haha. Men efter jag och Pontus var klara, förresten så var det väldigt trevligt att sitta och snacka med Pontus och de andra lärarna, så skulle jag ha elevråd. Fast jag gick och letade efter Dennis, men alla sa att han hade åkt iväg så då drog jag in Maja på mötet, eftersom hon ändå inte hade något att göra.. Jag målade en karta över skolan och sen gick vi och kopierade. Fast det gick inte så värst bra, höhö. Om vi hade lagt papprena åt rätt håll från början hade det gått på 2 minuter fram och tillbaka mellan byggnaderna.. Men ah, nu tog det kanske 20 minuter. Det blev felmatning två gånger så det tog lite tid, men tillslut fick vi dom! Då gick vi och gav dom till Jenny och sen gick vi ut.  Så hämtade vi mina saker och sa att vi skulle gå och äta, vi var vrålhungriga. Men på vägen till matsalen ringer Madde och säger att dom är klara på mötet och vi vänder om. Vi åker då och fikar på Edet, jag, Maja, Madde, Lisa & Elin. Trevligt Trevligt. Efter det bestämde vi med icka att vi fick komma hem till henne. Eftersom hon kom hem idag från Turkiet så ville vi ju så gärna träffa henne! Det var väldigt mysigt hos henne och vi pratade om resan! :) Trevliigt!  


Jaa, får se om vi har några lektioner imorn, eller jo, en har vi.  Idrott. Något mer vet jag inte? Bara håltimma hela tiden. Fast ska på åttornas slöjd imorgon. :) Det kommer blir riktig skoj! :D haha!

Pusshej! <3


vissa människor blir bara för mycket..



Visst, jag kan in hata nån. Jag kan inte snacka skit om någon men jag kan ändå ha vissa åsikter om andra personer. Jag läser typ Paulinas blogg varje dag men det är inte för att jag tycker att hon verkar som en bra person. Visst, det är hon säkert men tycker hon är lite för ego, hon ser ju inte omvärlden. Och jag kan inte fatta dom som kommenterar och skriver att dom älskar henne..  Vad är det att älska? Eftersom dom inte känner henne kan jag inte förstå hur dom kan säga så. Dom tycker hon är perfekt och sånt.. Samma sak tycker jag om alla dessa bloggare. Alla hänger ihop på något sätt. Och alla lever de i en ego värld. Alltså dom ser ju inte omvärlden runt omkring utan lever i sin lilla lyxbubbla. Visst det är väl inget fel på det men att typ inte ha några andra kompisar än det och dessutom skryta om hur alla säger att dom älskar dom, det är det som är fel! Visst, det är väl inget fel med att älska sig själv. Men att nämna i varje inlägg hur rik, perfekt och hur alla älskar känns bara dumt. Detta är min åsikt iaf.

Kom in på en tjejs sida förut där hon skriver hur glad hon blev när hon läste att Dessie hade blivit tvungen att sluta blogga för att hon provocerade för mycke, såklart så var det några som höll med tjejen men sen var det en som försvararde henne,.. Man bara hallå ? :S

Postat av: dessies beundare

Jag tycker att Dessie är den finase persoen i VÄRLDEN! Hon är så sjukt perfekt. så sluta jiddra jävla mupp.


Alltså har man inget liv? Måste man försvara personer som man tror är ens vänner genom att man läser deras blogg och kommenterar? Jag fattar inte hur oseriösa folk kan vara.. 

Nä, nu ska jag sluta...

Pusshej.


kan man säga att vi redan har ett slags sommarlov?




Alltså nu de sista veckorna i skolan kommer vi int göra nått! Alltså varje lektion är typ inställd för att vi inte behöver göra nått eller så tittar vi på film. Det är bara rast hela tiden. Det är typ som att vi är i skolan bara för att träffas nu det sista innan grundskolan är klar. Visst, det är la gött men det hade ju vart roligare om lärarna kanske hittade på lite lekar eller sånt istället? Jag menar då "umgås" man ju lite mer och har nått å göra. För annars sitter man bara på skolan (ute eller inne beror ju på vädret) och bara snackar. Visst det är la trevligt men man skulle ju ha någonstans att sitta, alltså lite skönare stolar eller sånt kanske. Så lekar hade ju faktiskt inte vart fel, ska höra med mina vänner vad dom tycker om det. :) hahah! 

Idag sätts ju betygen och till min besvikelse fick jag bara VG i idrott! :( Usch vad sur jag blev, jag har kämpat som en höna hela våren! Och så får man inget som belöning. Hmm, tråkigt. Aja.

Nä, nu måste jag ta mig ner till Edet, där ska jag lämna tillbaka en, typ 5 veckor gamal, bok. höhö, men man tänker inte på att ta med sig den eller att stanna till på bibloteket, är så dumt med parkeringarna där. Men nu ska det bli av, vet inte om jag behöver betala eler inte men aja. Ska vara beredd med plånboken. :) haha.

Ska nog till Madde efter besöket på Edet, lisa är där också. :) Hade ju vart lite trevligt kanske.  Eller det hade vart trevligt, eller kommer bli kanske man ska säga. :) Får se om man ska kanske hjälpa Lisa med header, det beror på om det finns någon dator tillgänglig. :)   Lisa har förresten ingen lugg på bilden, men det har hon nu.. :) Så det är lite ovant att se henne så. :P

Aja, pusshej!
 

jag får nöja mig för tillfället..


Har föröskt att fixa en header aslänge men har inte fått det att funka, men nu så! Ska kanske bara ta och ändra den nu, höhöh. Nu när jag har fått det att funka kan jag ju lägga ner lite mer tid på den så den blir bättre!

Japp, idag har det allt vart en bra dag, tror att alla dagar nu innan sommarlovet kommer vara toppen! :) har ju inget att göra så. ;) haha.

Nästa gång är det sista gången på ridningen, lite tråkigt. Men ah, till hösten fortsätter det ju, men det är ju ett tag kvar. :) Och under tiden har jag tänkt att börja på friidrotten igen under sommaren så man har nått att göra. Slutade i vintras för att jag hade annat att göra och så var det inte skoj för det var knappt nån som tränade, men nu har det visst ramlat in mer folk så det kommer nog bli skoj! :) Jag gillar ju att träna så hade inte vart fel! :)

Japp, nä nu ska jag kanske göra nått annat än att hålla på med bloggen. :) haha! :D


Pusshej!


tiden finns men vad gör man av den?



Jaa, visst har jag tid att blogga en massa nu när alla prov och sånt är klart men orkar bara inte! :) nä men just nu håller jag på att koka över, måste nog ta en svalkande dusch innan jag ska sova. Visst det vara bara några timmar den jag duschade men med den här datorn i knät blir det väldigt varmt. :S

Hade ridning tidigare idag, fick rida på en häst som jag inte har provat förut! As söt var han, Rico heter han. Jätte gullig och go. :) Synd bara att jag inte fick göra iordning honom efteråt. :( hmm, aja. :)

Hoppas bara jag får han nästa gång! :D <33

Pusshej!


RSS 2.0