förändringar är aldrig fel..



.. om det blir bra det vill säga! :P hahah. ;) så vad tycker ni om min nya header`? hahaha. snyggare än snyggast va? -.-' hahaha :D nä men är bra med lite nytt ibland. :) haha. jaja! :) idag ska jag på håkan. :) får se hur mycket folk man träffar som man känner igen. ;) haha! Fullspäckad helg är det iaf! hahah. :) nu ska jag snart iväg på teori på ridningen. och sen blir det tåg till gbg och sen blir det till knarkarhålan lilla edet! hahha. :) Trevligt! :D hahha. :) HA de bäst allesammans! :) haha. ;) <3


trött efter en kort men jobbig skoldag




Idag har alla ettor (iaf dom flesta) på Nösnäs gått till furufjäll och gått en promenad där, alla som allt gick vi 1 mil, men det måste vart längre? det tog typ 30 minuter att gå dit och sen kanske 40(?) minuter att gå promenade, fast de säger att den bara var 3 km, men det kan inte stämma. :S hahah. :) Så är rätt trött, plus att jag cykla till skolan, alltså 8km för båda vägarna. -.- MEn jaja, är ju bra att röra sig men varför vi gjorde det så tråkigt kan jag inte förstå?  Ingen ville det, och jag kände mig som ett litet dagisbarn som frågade om vi var framme snart och om vi kunde äta snart. haha. :) men jaja. var väl en rätt okej dag, som sagt väldigt kort! :) Fick iaf sett den söta kille rätt mycket. :) gick typ bredvid han dom sista minutrarna men man kan ju liksom inte bara säga nått.. Speciellt när typ hans kompisa gick bakom och pratade typ en massa som han lyssnade på.. hm.. jaja!

Så nu vet ni att det finns en söt kille. haha, jag har ju min smak, det vet mina nära&kära vänner. :) hahaah. Imorgon är det iaf fredag och det innebär lång skoladag, ridning(teori) och imorgon även Håkan på liseberg. Iaf så tror jag att det bli så men får prata mer med mamma om det.. Och imorgon har vi även estetisk verksamhet, har funderat lite på om jag kanske ska byta till musik, men vet inte riktigt. men jaja. :) 


Nä, nu får det räcka för nu! Hej svejs! <3 :) 

it's a beautiful day!






Idag ska man njuta av vädret! Åh vad jag älskar hösten! alldeles lagom med kyla för då kan man ha på sig tjocka tröjor & mössa! :) fick köpt en mössa nu senast när jag var iväg och shoppade. :) riktig höstfärg på den. :)myyssigt! ;) min skinnjacka gillar jag också och mina skor älsskar jag! :D cyklade till skolan idag, gick riktigt snabbt och enkelt! :) ska göras imorgon med! :) på fredag är det friluftsdag, kommer blir jobbigt samtidigt som det nog kommer bli skoj å vara med klasskamraterna hela dagen. :) imorgon är det långrast efter idrotten.. Lite tråkigt.. men jajaj! nu ska jag duka och sen blir det väl en dusch. :) hej svejs! :)

skola och shopping.


Sitter vid fel dator för att kunna lägga ut bilder. Så därför blir inläggen alltid ganska trista! Jaja, hoppas ni läser ändå. I helgen har jag vart med maja och även träffat lisa & Icka och en liten liten stund Madde. :)  <3 trevligt! Saknar flickorna där hemma. :) I lördags var jag på Torp, ville nämligen dit och köpa jackan som jag såg på vero moda i onsdags när jag köpte supersnygga skor där på stadium! haha, så jacka blev det och även en jaaa? en t-shirt tunika typ.. :S :) haha, och en mössa. Haha, hittade ett presentkort från H&M i en plånbok som jag inte anväder när vi flyttade. Var visst 100kr på det så det var ju bra.. :) Plus att dom hade ett erbjudande att om man köpte 2 plagg fick man 20% rabatt på den dyraste så köpte mössan och tunikan för 40 kr! hur gött är inte det`? hahha. ;) Jackan kostade ju däremot lite mer. :) men jaja. :) haha. ;) Idag blev det också lite shopping fast i stenungsund efter skolan.. Vet inte var någonstans mina kläder har tatt vägen, har typ inget men vet inte vad som saknas. :S Känns som om nått måste försvunnit i flytten.. Men kanske bara är inbillning.. Blev två t-shirtar, en svart och en vit..  Och så blev det ett par svarta jeansleggins. :) Och ett armband! :) kollade på det i lördags på torp men köpte det inte, och nu var det rea på det! As gött ju! :) Blev däremot inte någon hatt som jag hade velat ha. :/ MEn jaja! :) bra shopping ändå! :)
Längtar till skolan och träffa alla människorna! :) Gillar min klass och personerna vil jag lära känna lite bättre, imorgon är det kort dag så då får jag tuffa till mig lite. :) haha. Spanska prov imorgon. -.- KAn ingenting och våran lärare verkar inte förstå att vi behöver ta det lite lugnt och kanske lägga tid på att repetera lite så vi lär oss... :S Massa ord som jag inte förstår.. Kan inte förstå varför man inte lägger upp spanska lärandet på samma sätt som svenska eller engelska. :S man använder ju inga böcker direkt.. eller jag tycker inte man ska det. :S är bara tråkigt. jaja, hoppas josefine kommer till skolan imorgon,. Var allt lite tråkigt utan henne. haha. :) det är väl henne och jakob som jag har lättast att prata med. :) vill ju träffa alla nu så mycket som möjligt så man lär känna dom bättre och bättre.. :) nä, nu ska jag sova. :)


hittade lite bilder. :) dessa har jag tagit! :) är ifrån liseberg, nrj in the park 2009! :) 
Helt underbart asså! :D Fast de kunde spelat lite mer låtar! :/ :( tråkigt..  men jajaj! :D



 

september

Redan september och höst! Vill åka iväg med mamma till torp senare och köpa skor. Börjar frysa lm fötterna nu. HAr inga riktiga skor så har gott i ballerina och gladiatorskor. :)
Jajaj, mamma är lite kräsen så jag får inte köpa tygskor för att dom bara blir blöta när det regnar.. ochd et kommer säkert regna rätt mycket nu. :) eftersom det är höst. Skolan går väl bra. :) Imorgon är det klassdag, då ska vi göra en massa utomhusaktiviteter. :) kommer bli skoj att lära känna varandra lite bättre! :) just nu sitter jag och tar det lugnt efter skolan. tittar på tv. :) nä nu orkar jag itne skriva mer! :)

ännu en dag i skolan

Avslutningskläderna. :)

 

Dagarna går och det blir mer höst för varje dag som går. :) Men själv så väntar jag på mer kyla så man kan ha riktiga myströjor som är varma och halsdukar och sånt! :) myyysss! :) Så regnet kan sluta och så kan det bli lite kallare istället och tort på marken! :) Älskar verkligen min klass! Alltså det är ju inte direkt någon som jag har blivit jätte bra kompis med..  men alla är jätte snälla! :) Har funderat lite på att kanske byta till Handel.. Men bara för att min klass är så bra så känner jag inte för att byta! Så nu får det bli Samhäll och sedan i tvåan väljer jag antagligen Ekonomi inrikting. Blir nog allt bra! :) Förresten så har jag "träffat" en rätt söt kille. :) hhaha, typ en gammal klasskompis till en ny klasskompis till mig. :) hahaha! ni som vet vilken killtyp jag gillar kan nog ungefär tänka er hur han ser ut. Såg han tyvärr inte idag. Hmm. jajaj! :) Matten är så sjukt lätt tycker jag. :O Alltså man gör ju bara talen för att få dom gjorda. Inget problem alls ju. :S Spanskan är däremot svårare. :S Fattar typ inget. Eller jo, vissa saker är super lätta och vissa är jätte svåra. :S Typ vissa ord som man ska kunna har jag aldrig hört ens. Men jag hoppas på ett G iaf! :) Räcker gott å väl! Då har jag iaf klarat spanskan. :) Nämen som sagt klassen är mycket trevlig. :) Vill lära känna dom mer! :) Klassdag nästa vecka på onsdagen! Längtar! :D Nämen det är asgött att gå så nära. :) 7 minuter till skolan med moppen! Fatta va gött asså! :) hahah! Och jag stormtrivs! kan det bli bättre.. Jo, det kan det väl. Är lite tråkigt att ha vännerna så långt bort... :/ tråkigt. men jaja, jag överlever! Får träffa dom snart känner jag. :/ :) Vill att mamma ska klippa och färga mitt hår ikväll. Får se hur det blir med det! Ha det bäst! Puss! :*


RSS 2.0