nu drar jag





nä, nu kommer ni nog inte få någon updatering från mig på några dagar. Ska nämligen till Lisa strax ju och imorn ska jag till farmor & farfars sommarstuga. Så får väl se när jag får tag i en data med internet nästa gång. Kanske onsdag? :S hahah! :) Nä, men det borde gå då! Sakna mig inte för mycket! hahha, hoppas ni förstår att jag skämtar nu! :) <3 Nä, får nog ta och stänga av datorn snart!

Ska gå nu! Hej då! Ha det bra nu! <3 :*  

Bjuder på bilden dessutom! :)

musik



Sötaste Lisa på bilden, henne kan ni hitta på hennes blogg.

Som sagt så är musiken en rätt stor del för mig, har väldigt blandad stil. :) hahha! Gillar typ det mesta. Fast låtarna måste vara speciella på nått sätt så man kommer ihåg dom lätt typ. :) hahha!
Ikväll blir det till Lisa där man ska sova och imorgon ska jag ut till Väjern, hoppas det blir fint väder! :O Japp, och på onsdag ska jag träffa mamma, (är hos pappa nu alltså). Sen på torsdagen ska jag till min faster (tror jag iaf) i alingsås. Och på fredag så ska daniel till gustaf, så då ska man väl passa på att träffa han! :D hahha. :) Kommer allt bli trevligt tror jag. :) Sen får vi se när jag börjar flytta. Får ringa till bildningdförvaltningen imorgon (-.-') det är dom som typ tar han om gymnasiefrågorna nu medans syv:arna är på semester. :O Fattar inte varför Gymnasieintagningen i gbg inte kan svara på det. :O det är typ sjukt dumt. :O :S Hoppas att bildningsförvaltningen kan svara på det då och hjälpa mig. Annars får jag ringa till gymnasieintagningen i gbg.  Ajja, löser väl sig! Lite jobbigt bara! Ajjaja. :D Nä, så ikväll blir det nog allt skoj! :) (L)


Här kommer mina favoriter just nu (igen):

Dead by april - Promise me
The all-american rejects - gives you hell
Kelly Clarkson - I do not hook up
Glasvegas - Daddy's gone

Sonic Syndicate - my escape
David Cook - Light on
Green day - working class hero
Fall out boy - I don't care

live


Assså fy fan va gryymt det hade vart på en live konsert någon gång. :O :O <3 Eller typ festival nu på sommaren, men mina föräldrar tycker nog att jag är för liten för det ännu. Visst, jag är ju ändå 16 år mene ah, tror inte att dom hade gått med på det. hehehe, lite tråkigt. Fast har inte riktigt pengarna till det nu heller så blir kanske när man har sommarjobb eller så. :) hahhaha! Men fyfan' va skoj assåå :O :O Visst, drömma kan alla göra men detta är verkligen en upplevelse som jag inte vill missa! :D hahahha! Hade ju velat gå på Putte i Parken (vet inte om jag har skrivit det tidagare? ) Men jajja,.! Det kommer fler gånger!  Under här har jag radat upp några bra artister/band.. :) hahah! :)
Hej svej så länge! :*




The All-American Rejects

Kings of Leon

Linkin Park

Kelly Clarkson

Glasvegas

Sonic Syndicate

Hat & Kärlek






En film jag verkligen älskar är Ondskan. Jag brukar inte gilla svenska filmer, tycker att dom handlar om så ointressanta saker typ. Men ondskan är såå jäkla bra. :O Egentligen så är han väl inte så snygg direkt men alltså ner man ser filmen så är han verkligen så jädra snygg. :O Går inte att förklara varför typ. :S Jag trodde att jag inte alls skulle gilla den. Känns så dumt att säga at den är bra när den är så hemsk egentligen. Alltså jag har inte ont av att se den men andra tycker ju den e jätte hemsk, och det håller jag väl med om. Hahha, det roliga i filmen är att man kan se både Danny Saucedo och Dildo (från Andra Avenyn) på vissa ställen, hahah! :D Men jag älskar verkligen alla karaktärerna och hur bra dom spelar! :O Man lever sig in i filmen på nått sätt och... det går inte att förklara med ord hur bra den är. :O  Det är typ samma sak med Twilightelin skrev på sin blogg att hon inte alls tyckte den var speciellt bra. Men grejen är att filmen hade premiär i slutet av november. Och vid den tiden på året är det mörkt och trist ute och därför passa det bra att se den filmen då, man dår sån inlevelse så att det typ är sjukt. :O Såg Twilight på bergakungen i gbg dagen efter premiären, det enda man kunde prata om efteråt var hur bra den var. :O :O Och det var samma sak med Ondskan typ. :O <3

gymnasiet




Jag kommer snart att flytta till en ny komun. Därifrån kommer jag ha typ 20 minuters moppetur till gymnasieskolan. Mene ah, jag vet inte om jag ska gå i stenungsund på Nösnäs eller om jag ska åka in till göteborg istället. Har nu iaf typ bestämmt mig att gå media, eller jag tror det blir det iaf. Hm, blir bra antar jag. Jag är rätt säker på att det är det jag vill i framtiden. Vill typ bo utomlands och jobba, typ i London eller New York eller nått, shit va skoj asså! :O Typ när man ser på filmer eller t.ex. the city eller the hills. Fan va skoj asså. Men tänk typ å vara assistent, som Ugly betty, hjälpa till med att fixa saker och känna sig duktig! Framtidsdrömmar på hög nivå! :D shit asså! Så japp.
Får se, men nu ska jag ut å åka båt, ha det gött! :D

söndag - allt är som vanligt igen


Ebba på bilden, hon ser lite rolig ut! hahha! :)



Idag är det söndag, börjar bli en vanesak för mig att so fort man är hos pappa på söndag så kommer det alltid besök. :P hhaha Så idag har vi haft besök av pappas kompis och hans familg som bara bor en liten bit härifrån. :) Senare idag så ska vi antagligen lägga i våran lilla båt också som vi ska ha i sjön här uppe. Så ja, det är väl en rätt bra söndag. Fint väder är det allt, shortsen på idag. :O Lite ovanligt faktiskt, men väldigt gött! :D <3
Japp, nä får se när jag tar mig till mamma idag. Ska bli lite skönt. Man blir lite trött på Ebba efter ett tag, eller alltså man blir trött för hon ska ju krypa runt överallt hela tiden. Som tur så kan hon iaf inte gå ännu. För er som inte vet så är Ebba min lilla syster på nio månader nu. :)
Jajja, nä hej svej!


lördagkväll



Hmm, blev inget ikväll. :/ tråkkigt! Så jag har typ supertråkat framför datorn, kollat igenom daniels bdb och typ så. Jaadu, sånt man gör nä man ha tråkigt. Jag vet inte riktigt, just nu känns det konstigt. Riktigt konstigt. Hm, inte lika glad längre. Imorn ska man iaf träffa mamma igen, vill få lite mer info nu om hur det blir. Och så övningkörning. ;) Se upp! :) hahah! Nää, tankarna snurrar och snurrar och snurrar. Blir lite jobbigt efter ett tag, just nu spelas lite deppig sång i bagrunden också, Green day - Working class hero. Kanske detta påverkar hur jag känner. Kanske. :) Faktiskt så blev det mycket bättre med Kelly Clarkson - I do not hook up. Blev helt plötsligt mycket gladare. När man hör glad musik tänker man på allt det positiva. När man hör deppig tänker man på allt negativt, så enkelt är det!

Nä, nu får det räcka! :*

gladare än gladast




Är inte "I do not hook upp" with Kelly Clarkson typ sååå jävla grym. :) hahaha, man blir hur glad som helst att höra den. Älskar hennes röst, tänk om man kunde sjunga.. -.-' hhaha. :) Finns många bra låtar just nu. :) Det blir nog allt skoj att åka till liseberg på nrj konserten. Gud, hade velat åka på Putte i Parken i Karlskoga, men jah, chansen att man gör det är väl väldigt liten. Antagligen så kommer inte mina föräldrar gilla det speciellt mycket, jag menar åka dit med bara kompisarna. Så kanske nästa eller näst nästa sommar. :) Fan va skoj! Bara njuta av musiken.. ;)

Bra låtar nu:

Glasvegas - Daddy's gone
Kelly Clarkson - I do not hook up
Daughtry - No suprise
Salem - Astronaut
Foo Fighters - The pretender
Kings of Leon - Use somebody
Swingfly - Singing that melody
Joakim & Joel - Mer av dig
Cee-Lo Green, Janelle Monae, Travis McKoy, Patrick Stump, Brendon Urie - Open happiness

Typ så ser det väl ut,. :)

Vissa är bättre än andra..

.. och då menar jag inte att jag är bättre än andra, I'm not ego if you think so!? hahah, nä, nu pratar jag om dagens bilder, vissa av bilderna blev bättre än andra.
Så ja, här kommer några. :) hahhaha!









jag har en känsla i kroppen







Mamma mia asså. :) Det pirrar och knasar för fullt nu. hahha. ;) Och jag lovar, jag är helt frisk bara känslorna som tar över! :) hahha, hoppas att kvällen blir underbar idag och att jag får pratat av mig lite med de bästa <3. Längesen jag träffa dom nu. Det var en evighet sen jag träffa Lisa, och även Elin. :O <3 jaa, får la se hur det blir. Att sms:a med folk är inte riktigt samma sak som att prata av sig på riktigt. så ja. :) Blir väl en hel del prat! :) hhaha, Maja, får komma hem snart också! :O :O :O EVIGHETER SEN :O Idag har jaf spenderat förmiddagen på crossbanan där jag tog lite kort och så. Var inte så många som körde så därför blev det lite bilder på växter & sånt istället. :) hahah! Men jaja, igår var vi och plocka blåbär å svamp i skogen, mysigt. :) haha!
Jajajaj, ha de, ha de! :)

höst garderoben



 






Kanska inte det som man vill tänka på nu mitt på sommarn men ja, det är de kläder som bör tänkas att inköpas nu. Här har jag hittat kläder från H&M som jag tycker mycket om och kan tänkas köpas, helt klart byxorna iaf. ;) hahah! Älska! :O
Och ja, koftar älskar jag och använder typ hela tiden. :) Så, jah, :) Och mycket sjalar kommer köpas in nu för det användes flitigt av denna tjejen vid tangentbordet. ;) hahha.


lite sommarbilder..










känslor

Det svåraste som finns i hela världen det är känslor och veta hur man ska tolka dessa. Själv har jag väldigt svårt med saknad och riktig kärlek. Saknad, hm, vad är det för känsla? Vad känner man? Tyvärr så vet inte jag detta. Jag kan bara längta till saker, men man kan ju inte säga att man saknar någonting bara för att man längtar att den/det ska komma tillbaka? Eller har jag fel? Vad betyder saknad? Eller säger man bara det när man varitfrån någon/något man tycker om länge? Sånt här kan vara svårt att klura ut på egen hand kanske. Jag menar glädje är en mycket enklare känsla. Alla andra kan också se när man är glad. För i det ögonblicket flyger mungiporna upp i topp. Saknad har inget ansiktsuttryck, eller jo ledsen. eller vad vet jag? Riktig kärlek är också svår att känna. När vet man att det är riktigt, att det funkar. För när man blir sådär kär så det stiger en ovanför öronen, jadå kan det vara svårt att veta om det är på riktigt eller om det bara är för stunden. Varför jag just valde dessa känslor finns det ingen speciell anledning för, även fast jag själv kom på mig själv att det kanske finns det. Det är nämligen så att det finns en person, en mycket speciell person. Jag kan inte säga att jag saknar personen eftersom jag inte vet hur det känns. Men jag kan säga att jag längtar som in i norden på att träffa den! Det är nästan sjukt. Och iaf så är det så att tidigare var jag nämligen kär i denna personen, men det kändes ändå inte helt rätt. Vilket då leder till att detta kanske var orsaken till varför jag just valde dessa känslorna.
 

Kanske, kanske inte.?

aren't they lovely `?




Jaa, den till höger (från bikbok, ser man juklart å tydligt, haha) är mycket snyggare när den är svar å vit, på bilden är den typ aprikos/svart eller vad det nu va ? :S Kommer inte ihåg så bra. Mycket snyggare i verkligheten iaf! Kan tänkas köpas. Och jaa, vad säger man om den vänstra? Drömmens land kanske ? :) hahah!




24 Juli

Jaa, nu är det så att jag har gjort min blogg lite nyare. Ska starta om på nytt nu med mer inlägg. Hoppas ni gilla designen. :) hahahaha! Eller inte! :D nää.

Pussshej. :)

RSS 2.0